Bakning
26 november 2023 20:58
Wilma startade hembageri från radhuset: "Jag är helt självlärd"
4 oktober 2023 07:00
Bullrekordet: "I år har det varit något utöver det vanliga"
4 oktober 2023 06:58
Oväntade siffran – så många bullar gräddas på bageriet i dag
2 augusti 2023 15:27
Linda, 32, säljer gurka ur ett litet skåp vid vägen
22 januari 2023 14:15
Hembakat är bäst – bakbloggaren Wilma ger råd för ett prisvärt och gott semmelbak
5 december 2022 10:31
Häng med barnen in i bageriet ✓16 kilo chokladbollssmet ✓Liam, 6: "Man äter dem direkt"
4 oktober 2022 07:18
Kommer du äta någon kanelbulle i dag? Delta i vår omröstning!
29 maj 2022 20:30
Peters tv-äventyr fick fortsättning på sociala medier – tipsar om inspirerande bakkonton: "Det blir väldigt gott och ser fint ut"
24 maj 2022 18:08
Kocken efterlyste rabarber – fick 75 kilo: "Det är helt fantastiskt"
24 februari 2022 20:11
De vill utse årets Sörmlandssemla: "Roligt att man kan ändra en gammal klassiker på så många olika sätt"
10 februari 2022 19:31
Bjud på hembakat till alla hjärtans dag – bakbloggaren Wilma tipsar: "Är supergott"
26 januari 2022 20:58
Katrineholmarna tjuvstartar med semmelfikat: "Jätteroligt"
21 december 2021 15:51
Här är årets pepparkakshus i Malmköping: "Man behöver inte krångla till det så mycket"
21 december 2021 13:49
Leila Lindholms recept för en mer harmonisk jul: "Man ska inte ligga på gränsen till ett nervsammanbrott"
2 oktober 2021 20:03
Amal och Kajsa bakar 1 300 bullar till bakverkets högtidsdag
5 augusti 2021 20:45
15 procent av skörden borta – regnet kom för sent
18 juni 2021 16:31
Näsets vedugnsbageri lägger ner verksamheten – har bakat surdegsbröd i tolv år
23 april 2021 10:00
Bakdrottningen Samanthi kan inte leva utan kakor: "Smakar allt jag bakar"
1 mars 2021 09:07
Flera hundra tusen följer Lindas recept
2 februari 2021 09:17