Dennis uppvaktad på Gröna Kulle efter VM-guldetDennis uppvaktad på Gröna Kulle efter VM-guldet

Dennis om VM-guldet: "Var det inte svårare"

Dennis om VM-guldet: "Var det inte svårare"Dennis om VM-guldet: "Var det inte svårare"
19 september 2021 13:42
Kanot

Dagen efter för guldmedaljörerna – sist i loppet

Dagen efter för guldmedaljörerna – sist i loppetDagen efter för guldmedaljörerna – sist i loppet
18 september 2021 12:27
Kanot

Kanotisten Dennis Kernen knep VM-guld – vann K2 1000 meter i Köpenhamn

Kanotisten Dennis Kernen knep VM-guld – vann K2 1000 meter i KöpenhamnKanotisten Dennis Kernen knep VM-guld – vann K2 1000 meter i Köpenhamn
17 september 2021 17:01
Kanot

Dennis klar för VM-final även på 500 meter

Dennis klar för VM-final även på 500 meterDennis klar för VM-final även på 500 meter
16 september 2021 14:33
Kanot

Dennis Kernen till VM-final efter övertygande heatseger

Dennis Kernen till VM-final efter övertygande heatsegerDennis Kernen till VM-final efter övertygande heatseger
15 september 2021 21:36
Malmköping

Musikerns sportsuccé – dubbel svensk mästare: "Det var så skönt att vinna"

Musikerns sportsuccé – dubbel svensk mästare:  "Det var så skönt att vinna"Musikerns sportsuccé – dubbel svensk mästare:  "Det var så skönt att vinna"
14 september 2021 19:01
Kanot

Anton blixtinkallad till kanot-VM: "Formen finns där"

Anton blixtinkallad till kanot-VM: "Formen finns där"Anton blixtinkallad till kanot-VM: "Formen finns där"

Succén i Portugal ger Dennis drömmar om ny VM-medalj

Succén i Portugal ger Dennis drömmar om ny VM-medaljSuccén i Portugal ger Dennis drömmar om ny VM-medalj
6 september 2021 18:14
Kanot

Kernen tog VM-brons på "fel distans"

Kernen tog VM-brons på "fel distans"Kernen tog VM-brons på "fel distans"
5 september 2021 19:20
Kanot

Dennis Kernen sexa i VM-final: "ett bra lopp"

Dennis Kernen sexa i VM-final: "ett bra lopp"Dennis Kernen sexa i VM-final: "ett bra lopp"

Kanot

Succétävling för KKK – skänkte prissumma till organisation för barn och ungdomar

Succétävling för KKK – skänkte prissumma till organisation för barn och ungdomarSuccétävling för KKK – skänkte prissumma till organisation för barn och ungdomar
10 augusti 2021 07:07
Nostalgi

Succé för KKK:s kanotskola – och mörkläggning oroar polisen

Succé för KKK:s kanotskola – och mörkläggning oroar polisenSuccé för KKK:s kanotskola – och mörkläggning oroar polisen
2 augusti 2021 14:59
Kanot

Dennis Kernen vann guld i Nordiska Mästerskapen: "Det var över förväntan"

Dennis Kernen vann guld i Nordiska Mästerskapen: "Det var över förväntan"Dennis Kernen vann guld i Nordiska Mästerskapen: "Det var över förväntan"
26 juli 2021 20:30