Häradsvallen

5 oktober 2024 15:11
Fotboll

Trosa Vagnhärad utklassade Eskilstuna Babylon – seger med 10-1

Trosa Vagnhärad utklassade Eskilstuna Babylon – seger med 10-1Trosa Vagnhärad utklassade Eskilstuna Babylon – seger med 10-1
21 september 2024 15:56
Fotboll

Tre mål av Edvin Lelic Ahmetovic när Trosa Vagnhärad vann

Tre mål av Edvin Lelic Ahmetovic när Trosa Vagnhärad vannTre mål av Edvin Lelic Ahmetovic när Trosa Vagnhärad vann
7 september 2024 15:45
Fotboll

Tre klara poäng för Trosa Vagnhärad mot Harg

Tre klara poäng för Trosa Vagnhärad mot HargTre klara poäng för Trosa Vagnhärad mot Harg
17 augusti 2024 16:44
Fotboll

Södertälje FF vann toppmötet mot Trosa Vagnhärad

Södertälje FF vann toppmötet mot Trosa VagnhäradSödertälje FF vann toppmötet mot Trosa Vagnhärad
3 juli 2024 21:13
Fotboll

Seger för Trosa Vagnhärad i tidiga toppmatchen mot Eskilstuna FC

Seger för Trosa Vagnhärad i tidiga toppmatchen mot Eskilstuna FCSeger för Trosa Vagnhärad i tidiga toppmatchen mot Eskilstuna FC
14 juni 2024 21:16
Fotboll

Kvittering i 89:e minuten av Abassi när Jäder räddade poäng mot Trosa Vagnhärad

Kvittering i 89:e minuten av Abassi när Jäder räddade poäng mot Trosa VagnhäradKvittering i 89:e minuten av Abassi när Jäder räddade poäng mot Trosa Vagnhärad
1 juni 2024 17:58
Fotboll

Formstarka Trosa Vagnhärad tog ny seger mot Högsjö

Formstarka Trosa Vagnhärad tog ny seger mot HögsjöFormstarka Trosa Vagnhärad tog ny seger mot Högsjö

Trosa Vagnhärad vann - och toppar tabellen

Trosa Vagnhärad vann - och toppar tabellenTrosa Vagnhärad vann - och toppar tabellen
14 maj 2024 15:33
Fotboll

Rött kort för KSK: "Matchplanen som bortblåst"

Rött kort för KSK: "Matchplanen som bortblåst"Rött kort för KSK: "Matchplanen som bortblåst"
Spel med en man mindre i 80 minuter
10 maj 2024 21:11
Fotboll

Mål av Johannes Lundblad och Andreas Szabo - men förlust för Katrineholms SK

Mål av Johannes Lundblad och Andreas Szabo - men förlust för Katrineholms SKMål av Johannes Lundblad och Andreas Szabo - men förlust för Katrineholms SK
10 maj 2024 09:00
Fotboll

Katrineholms SK spelar mot Trosa Vagnhärad på bortaplan

9 maj 2024 14:28
Sport

Sportguiden – det här vill du inte missa

Sportguiden – det här vill du inte missaSportguiden – det här vill du inte missa

Målfest när Trosa Vagnhärad krossade Eskilstuna City

Målfest när Trosa Vagnhärad krossade Eskilstuna CityMålfest när Trosa Vagnhärad krossade Eskilstuna City
28 april 2023 21:38
Fotboll

Nya Södertälje föll på bortaplan mot Trosa Balkan

Nya Södertälje föll på bortaplan mot Trosa BalkanNya Södertälje föll på bortaplan mot Trosa Balkan

Oavgjort för Trosa Vagnhärad hemma mot Karlberg

Oavgjort för Trosa Vagnhärad hemma mot KarlbergOavgjort för Trosa Vagnhärad hemma mot Karlberg
20 augusti 2022 16:39