Trosa-Vagnhärad SK Herr

5 oktober 2024 15:11
Fotboll

Trosa Vagnhärad utklassade Eskilstuna Babylon – seger med 10-1

Trosa Vagnhärad utklassade Eskilstuna Babylon – seger med 10-1Trosa Vagnhärad utklassade Eskilstuna Babylon – seger med 10-1
28 september 2024 14:23
Fotboll

Timmy Österling blev matchhjälte för Trosa Vagnhärad borta mot Jäder

Timmy Österling blev matchhjälte för Trosa Vagnhärad borta mot JäderTimmy Österling blev matchhjälte för Trosa Vagnhärad borta mot Jäder
21 september 2024 15:56
Fotboll

Tre mål av Edvin Lelic Ahmetovic när Trosa Vagnhärad vann

Tre mål av Edvin Lelic Ahmetovic när Trosa Vagnhärad vannTre mål av Edvin Lelic Ahmetovic när Trosa Vagnhärad vann
14 september 2024 16:48
Fotboll

Trosa Vagnhärad fortsätter imponera i defensiven

Trosa Vagnhärad fortsätter imponera i defensivenTrosa Vagnhärad fortsätter imponera i defensiven
7 september 2024 15:45
Fotboll

Tre klara poäng för Trosa Vagnhärad mot Harg

Tre klara poäng för Trosa Vagnhärad mot HargTre klara poäng för Trosa Vagnhärad mot Harg
31 augusti 2024 16:14
Fotboll

Timmy Österling matchhjälte för Trosa Vagnhärad mot Enhörna

Timmy Österling matchhjälte för Trosa Vagnhärad mot EnhörnaTimmy Österling matchhjälte för Trosa Vagnhärad mot Enhörna
24 augusti 2024 17:40
Fotboll

Trosa Vagnhärad för tuffa för Katrineholms SK – förlust med 0-1

Trosa Vagnhärad för tuffa för Katrineholms SK – förlust med 0-1Trosa Vagnhärad för tuffa för Katrineholms SK – förlust med 0-1
24 augusti 2024 09:00
Fotboll

Katrineholms SK möter Trosa Vagnhärad hemma

17 augusti 2024 16:44
Fotboll

Södertälje FF vann toppmötet mot Trosa Vagnhärad

Södertälje FF vann toppmötet mot Trosa VagnhäradSödertälje FF vann toppmötet mot Trosa Vagnhärad
3 juli 2024 21:13
Fotboll

Seger för Trosa Vagnhärad i tidiga toppmatchen mot Eskilstuna FC

Seger för Trosa Vagnhärad i tidiga toppmatchen mot Eskilstuna FCSeger för Trosa Vagnhärad i tidiga toppmatchen mot Eskilstuna FC
28 juni 2024 21:07
Fotboll

Obesegrade matchraden förlängd för Trosa Vagnhärad

Obesegrade matchraden förlängd för Trosa VagnhäradObesegrade matchraden förlängd för Trosa Vagnhärad
23 juni 2024 16:14
Fotboll

Trosa Vagnhärad toppar tabellen efter seger

Trosa Vagnhärad toppar tabellen efter segerTrosa Vagnhärad toppar tabellen efter seger
14 juni 2024 21:16
Fotboll

Kvittering i 89:e minuten av Abassi när Jäder räddade poäng mot Trosa Vagnhärad

Kvittering i 89:e minuten av Abassi när Jäder räddade poäng mot Trosa VagnhäradKvittering i 89:e minuten av Abassi när Jäder räddade poäng mot Trosa Vagnhärad
11 juni 2024 21:28
Fotboll

Sjätte raka för Trosa Vagnhärad efter seger mot Somtuna

Sjätte raka för Trosa Vagnhärad efter seger mot SomtunaSjätte raka för Trosa Vagnhärad efter seger mot Somtuna

Formstarka Trosa Vagnhärad tog ny seger mot Högsjö

Formstarka Trosa Vagnhärad tog ny seger mot HögsjöFormstarka Trosa Vagnhärad tog ny seger mot Högsjö
24 maj 2024 21:15
Fotboll

Trosa Vagnhärad ny serieledare efter seger

Trosa Vagnhärad ny serieledare efter segerTrosa Vagnhärad ny serieledare efter seger
17 maj 2024 21:15
Fotboll

Trosa Vagnhärad vann - och toppar tabellen

Trosa Vagnhärad vann - och toppar tabellenTrosa Vagnhärad vann - och toppar tabellen
10 maj 2024 21:11
Fotboll

Mål av Johannes Lundblad och Andreas Szabo - men förlust för Katrineholms SK

Mål av Johannes Lundblad och Andreas Szabo - men förlust för Katrineholms SKMål av Johannes Lundblad och Andreas Szabo - men förlust för Katrineholms SK
10 maj 2024 09:00