Fredriksson bör fokusera på sina egna förslag

Nej du, Inger Fredriksson gruppledare för Centerpartiet, försök istället fokusera på dina förslag och dina yttranden. Skriver Mica Vemic gruppledare SD.

Nej du, Inger Fredriksson gruppledare för Centerpartiet, försök istället fokusera på dina förslag och dina yttranden. Skriver Mica Vemic gruppledare SD.

Foto: Emma Eriksson

Insändare2020-10-15 05:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar på ”Vad gör Sverigedemokraterna?” Den 10/10.

En ”Kartläggning...” är just det som framgår av titeln, eller med andra ord en rapport över hur läget ser ut i siffror. En situationsanalys. Vad exakt menar Inger Fredriksson finns att debattera här? Att siffrorna inte stämmer? Ifrågasätter Inger sanningen i tjänstemännens underlag? 

Vidare är vi nog alla överens om att Inger uttalar sig mer under möten, oftast när det gäller skiljetecken, meningsuppbyggnad och enstaka felstavningar som smugit sig in i möteshandlingarna är Inger snabbt framme och tillrättavisar mötessekreteraren. Därmed förs det in i protokollet att Inger uttalat sig. 

Nej du, Inger Fredriksson gruppledare för Centerpartiet, försök istället fokusera på dina förslag och dina yttranden så du fortsättningsvis slipper bli nedröstad av dina egna partikamrater vilket vi sett flera exempel på i fullmäktige. Vad gäller din titel som oppositionsråd, kan det misstolkas att du representerar hela den samlade oppositionen när du i själva verket aktivt valt att inte ens tala med SD. 
Kan därmed vara svårt att veta vad vi vill.