Och vad gör Sverigedemokraterna?

Det måste vara oerhört svårt att förändra och förbättra samhället, om man aldrig ställer frågor eller lägger förslag till förbättringar. Skriver Inger Fredriksson(C)
På bilden Mica Vemic gruppledare för SD.

Det måste vara oerhört svårt att förändra och förbättra samhället, om man aldrig ställer frågor eller lägger förslag till förbättringar. Skriver Inger Fredriksson(C) På bilden Mica Vemic gruppledare för SD.

Foto: Stina Järperud

Insändare2020-10-10 05:45
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Mica Vemic, gruppledare för SD, riktar i KK 7/10 kritik mot socialnämnden, mot det ekonomiska underskottet och mot utbetalningarna av försörjningsstöd.

Men vad gör SD åt det? Vid socialnämndens senaste sammanträde, 29 september, var Mica Vemic helt tyst under punkten ”Kartläggning av ekonomiskt bistånd”. Inte en endaste fråga eller förslag lades av SD:s ordinarie ledamot. Dagen efter hade kommunstyrelsen motsvarande föredragning. Inte heller då ställdes några frågor av Mica Vemic.

Det måste vara oerhört svårt att förändra och förbättra samhället, om man aldrig ställer frågor eller lägger förslag till förbättringar.

Centerpartiet vill se fler i arbete och i egen försörjning. Det gör vi genom en bra skola, att fler vill och vågar driva företag och genom att rusta fler att gå från bidrag till egen försörjning. Det kan inte ske genom tidsbegränsade projekt, utan måste ske genom metodiskt arbete med en hel verktygslåda med insatser att använda för att träffa rätt. Det hade vi med i vårt senaste budgetförslag och i vår planering inför kommande budget. Så för vi Katrineholm framåt!