Katrineholms AIK segrade i toppmötet – Isak Östergren hjälteKatrineholms AIK segrade i toppmötet – Isak Östergren hjälte

Banadir segrade mot Sköldinge på BackavallenBanadir segrade mot Sköldinge på Backavallen
25 augusti 2024 15:31
Fotboll

Tuff match slutade med seger för Bie mot Flen

Tuff match slutade med seger för Bie mot FlenTuff match slutade med seger för Bie mot Flen
24 augusti 2024 17:36
Fotboll

Äntligen är förlustsviten bruten för Gropptorp

Äntligen är förlustsviten bruten för GropptorpÄntligen är förlustsviten bruten för Gropptorp
24 augusti 2024 17:07
Fotboll

Kryss i 88:e minuten för Julita mot Katrineholms AIK

Kryss i 88:e minuten för Julita mot Katrineholms AIKKryss i 88:e minuten för Julita mot Katrineholms AIK

Delad pott när Sköldinge tog emot Julita

Delad pott när Sköldinge tog emot JulitaDelad pott när Sköldinge tog emot Julita

Bie tog kommandot från start mot Gropptorp

Bie tog kommandot från start mot GropptorpBie tog kommandot från start mot Gropptorp

Julita besegrade Bie - avgjorde i andra halvlek

Julita besegrade Bie - avgjorde i andra halvlekJulita besegrade Bie - avgjorde i andra halvlek
8 juli 2024 20:43
Fotboll

Julita utklassade Vadsbro - vann med 8-0

Julita utklassade Vadsbro - vann med 8-0Julita utklassade Vadsbro - vann med 8-0
7 juli 2024 19:01
Fotboll

Mustafa Ahmed Yussufs mål räckte inte för Flen mot Banadir

Mustafa Ahmed Yussufs mål räckte inte för Flen mot BanadirMustafa Ahmed Yussufs mål räckte inte för Flen mot Banadir
5 juli 2024 21:41
Fotboll

Hampus Sjöblom målskytt när Katrineholms AIK sänkte Sköldinge

Hampus Sjöblom målskytt när Katrineholms AIK sänkte SköldingeHampus Sjöblom målskytt när Katrineholms AIK sänkte Sköldinge
5 juli 2024 21:12
Fotboll

Björkvik utklassade Gropptorp - vann med 8-1

Björkvik utklassade Gropptorp - vann med 8-1Björkvik utklassade Gropptorp - vann med 8-1
4 juli 2024 20:27
Fotboll

Aden Nur fixade kryss på övertid för Flen mot Julita

Aden Nur fixade kryss på övertid för Flen mot JulitaAden Nur fixade kryss på övertid för Flen mot Julita
2 juli 2024 21:21
Fotboll

Storseger för Hälleforsnäs hemma mot Bie

Storseger för Hälleforsnäs hemma mot BieStorseger för Hälleforsnäs hemma mot Bie
30 juni 2024 18:42
Fotboll

Klar seger för Katrineholms AIK mot Vadsbro

Klar seger för Katrineholms AIK mot VadsbroKlar seger för Katrineholms AIK mot Vadsbro
30 juni 2024 17:29
Fotboll

Flen äntligen segrare igen efter vinst mot Gropptorp

Flen äntligen segrare igen efter vinst mot GropptorpFlen äntligen segrare igen efter vinst mot Gropptorp