Division 4 Södermanland - Herrfotboll

23 juni 2024 16:14
Fotboll

Trosa Vagnhärad toppar tabellen efter seger

Trosa Vagnhärad toppar tabellen efter segerTrosa Vagnhärad toppar tabellen efter seger
19 juni 2024 21:46
Fotboll

Blaise Sindjui målskytt när Katrineholms SK föll

Blaise Sindjui målskytt när Katrineholms SK föllBlaise Sindjui målskytt när Katrineholms SK föll
19 juni 2024 09:00
Fotboll

Katrineholms SK möter Högsjö på bortaplan

16 juni 2024 19:16
Fotboll

Efterlängtad seger för Harg - bröt förlustsviten mot Högsjö

Efterlängtad seger för Harg - bröt förlustsviten mot HögsjöEfterlängtad seger för Harg - bröt förlustsviten mot Högsjö
14 juni 2024 21:36
Fotboll

Förlust för Katrineholms SK mot Eskilstuna FC med 0-2

Förlust för Katrineholms SK mot Eskilstuna FC med 0-2Förlust för Katrineholms SK mot Eskilstuna FC med 0-2
14 juni 2024 21:16
Fotboll

Kvittering i 89:e minuten av Abassi när Jäder räddade poäng mot Trosa Vagnhärad

Kvittering i 89:e minuten av Abassi när Jäder räddade poäng mot Trosa VagnhäradKvittering i 89:e minuten av Abassi när Jäder räddade poäng mot Trosa Vagnhärad
14 juni 2024 09:00
Fotboll

Katrineholms SK spelar mot Eskilstuna FC på hemmaplan

11 juni 2024 21:28
Fotboll

Sjätte raka för Trosa Vagnhärad efter seger mot Somtuna

Sjätte raka för Trosa Vagnhärad efter seger mot SomtunaSjätte raka för Trosa Vagnhärad efter seger mot Somtuna
8 juni 2024 15:16
Fotboll

Högsjö vann mot Enhörna - trots underläge med 0-2

Högsjö vann mot Enhörna - trots underläge med 0-2Högsjö vann mot Enhörna - trots underläge med 0-2
7 juni 2024 21:13
Fotboll

Anton Bago målskytt när Katrineholms SK sänkte Harg

Anton Bago målskytt när Katrineholms SK sänkte HargAnton Bago målskytt när Katrineholms SK sänkte Harg

Blaise Sindjui gjorde två mål när Katrineholms SK vann

Blaise Sindjui gjorde två mål när Katrineholms SK vannBlaise Sindjui gjorde två mål när Katrineholms SK vann
1 juni 2024 17:58
Fotboll

Formstarka Trosa Vagnhärad tog ny seger mot Högsjö

Formstarka Trosa Vagnhärad tog ny seger mot HögsjöFormstarka Trosa Vagnhärad tog ny seger mot Högsjö
1 juni 2024 09:25
Fotboll

Katrineholms SK vill bryta segerlösa sviten

25 maj 2024 16:35
Fotboll

Södertälje FF segrade mot Högsjö på bortaplan

Södertälje FF segrade mot Högsjö på bortaplanSödertälje FF segrade mot Högsjö på bortaplan
25 maj 2024 15:29
Fotboll

Andreas Szabo enda målskytt när Katrineholms SK föll

Andreas Szabo enda målskytt när Katrineholms SK föllAndreas Szabo enda målskytt när Katrineholms SK föll
25 maj 2024 09:00
Fotboll

Katrineholms SK gästar Enhörna

24 maj 2024 21:15
Fotboll

Trosa Vagnhärad ny serieledare efter seger

Trosa Vagnhärad ny serieledare efter segerTrosa Vagnhärad ny serieledare efter seger
18 maj 2024 17:08
Fotboll

Mål av Anton Bago och Yusef Hassan Mahamud - men förlust för Katrineholms SK

Mål av Anton Bago och Yusef Hassan Mahamud - men förlust för Katrineholms SKMål av Anton Bago och Yusef Hassan Mahamud - men förlust för Katrineholms SK