VFC redo att studsa tillbaka

I onsdags blev det förlust mot Nyköpings BIS i DM-semifinalen. Men på lördagen ska Värmbols FC ta sig an serietvåan Enskede med förhoppningen att hitta tillbaka till segerspåret.

7 september 2019 06:20

Innan onsdagen hade VFC två raka vinster i seriespelet. Men förlusten där satte stopp på segersviten. Mot Nyköping klev VedranBenca av då han hade en känning i ena vaden, men till lördagens match är han tillbaka i spel.

– Även David Strömgren, som inte spelade i matchen mot Bissarna, är tillbaka. Läget i laget är bra, vi tränade ikväll (fredag) och då var vi 18 spelare plus tre man, jag tycker att det var bra drag i det, säger assisterande tränare Daniel Grönvall.

Daniel tycker att det är en bra känsla i laget efter onsdagens förlust, då man visade att man kunde stå upp bra mot division 1-motstånd.

– Sen är det såklart surt att vi får stryk, men känslan är bra. Vi har två raka segrar i serien så det känns som ett bra läge att få ett lag som Enskede, de ligger tvåa och satsar uppåt. Vi kan åka dit avslappnat.

Grönvall menar att Enskede normalt sett är starka offensivt, med spelare som Kenny Pavey (svensk mästare med AIK 2009) i laget.

– Jag tror att nyckeln är att sätta det defensiva och ställa om och försöka straffa dem offensivt.Vi ska åka upp och ge dem en rejäl match.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Viktor Runsten