Vi tv-sänder stjärnornas supermöte i padel

Boka in fredagen 20 augusti, alla padelälskare. Då tv-sänder vi nämligen mötet mellan de spanska WPT-stjärnorna Carolina Navarro/Cecilia Reiter och de svenska toppspelarna Sofia Arvidsson/Baharak Soleymani – direkt från Katrineholm. "Det blir en av de bästa matcherna som spelats i Sverige", säger Anders Johnsson på Padel Arena Katrineholm.

Sofia Arvidsson och Baharak Soleymani gästar Padel Arena Katrineholm den 20 augusti för ett möte med de spanska WPT-stjärnorna Carolina Navarro och Cecilia Reiter.

Sofia Arvidsson och Baharak Soleymani gästar Padel Arena Katrineholm den 20 augusti för ett möte med de spanska WPT-stjärnorna Carolina Navarro och Cecilia Reiter.

Foto: Bildbyrån

Padel2021-08-06 09:00

Fredagen den 20 augusti blir det stor padelfest på vår sajt. 

Då tv-sänder nämligen vi ett toppmöte i padel när de spanska World Padel Tour-stjärnorna Carolina Navarro/Cecilia Reiter ställs mot de svenska toppspelarna Sofia Arvidsson/Baharak Soleymani hos Padel Arena Katrineholm.

– Det blir en av de bästa matcherna som spelats i Sverige hittills. Sveriges bästa damlag möter världseliten, så det ska bli otroligt kul. Carolina Navarro och Cecilia Reiter är ju våra ambassadörer och det här är ett steg i rätt riktning med vad vi vill åstadkomma, säger Anders Johnsson på Padel Arena Katrineholm.

Carolina Navarro, som har en svensk mamma, och Cecilia Reiter är ett av WPT-tourens mest ikoniska par som under sommaren meddelade att denna säsong blir deras sista tillsammans. Efter 13 år går de nämligen skilda vägar till nästa säsong.

Både Sofia Arvidsson och Baharak Soleymani har ett förflutet från tennisen där Arvidsson representerat Sverige i OS och vunnit två WTA-titlar under sin tenniskarriär.

– Det här blir ju lite av en comeback tillsammans för spanjorskorna. Både Sofia och Baharak var rejält sugna när det här kom på tal att möta Navarro och Reiter, så det är jättekul. Det ska bli otroligt spännande att se vad de kan göra mot spanjorerna. Svenskorna har utvecklats otroligt mycket, men på pappret är så klart spanjorerna på en annan nivå. Jag hoppas dock på en spännande och tajt match, säger Anders Johnsson på Padel Arena Katrineholm.

Till stjärnmatchen kommer även Padel Arena Katrineholm att montera ner en av de befintliga banorna för att bygga upp en läktare för att kunna ta in publik till mötet.

– Ja, vi kommer att bygga upp en stor läktare med bra utrymme för att kunna ta in en hel del publik, men samtidigt kunna hålla avstånd och restriktioner under sådana här tider. Tanken är väl att det ska bli ett event med matchen som höjdpunkt, säger Anders Johnsson.

Mötet mellan Carolina Navarro/Cecilia Reiter och Sofia Arvidsson/Baharak Soleymani spelas fredagen 20 augusti klockan 17.00 och du måste vara prenumerant för att kunna ta del av tv-sändningen. Bli det här!

Här hittar du själva sändningen.

Sveriges Baharak Soleymani och Sofia Arvidsson under damernas semifinal i padeltouren Euro Finans Invitational den 20 maj 2021 i Helsingborg.
Sveriges Baharak Soleymani och Sofia Arvidsson under damernas semifinal i padeltouren Euro Finans Invitational den 20 maj 2021 i Helsingborg.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!