VFC förstärker med bekanta namn

Vid lunchtid i fredags offentliggjorde Värmbols FC ytterligare tre spelare för säsongen 2019 – och en assisterande tränare med allsvensk erfarenhet.

Foto:

Övrigt2018-12-21 15:00

Det är bland annat fjolårssäsongens nyckelspelare Vedran Benca och Joel Scherman som skrivit på för ännu en säsong i klubben. Håkan "Vargen" Andersson ur VFC:s sportgrupp kommenterar förvärven:

– Joel har ju varit iväg och tränat med Sylvia bland annat och är en superambitiös kille som vill uppåt. Därför är det skitroligt att han väljer oss igen. Och Vedran, han är otroligt viktigt i sin roll som forward, speciellt med tanke på att Emil Olsson är långtidsskadad. Han har dessutom bra ledaregenskaper vilket är en fördel när vi tar in yngre spelare också, säger han.

18-årige Demir Sulejmanovic har också erbjudits – och tackat ja till – ett kontrakt med A-laget. Tidigare har han spelat med U21-laget men just nu är han aktuell i den svenska ligan med futsal – och även med P19- futsallandslaget.

– Han är väldigt tekniskt begåvad och kan verkligen bli en framtidsspelare, säger Håkan "Vargen" Andersson.

Och den nye assisterande tränaren, Mattias Gravem, är inte obekant för klubben. Spelaren med erfarenheter från både allsvenskan och superettan (med spel för bland annat IFK Norrköping och Gais) har Värmbols FC som moderklubb och nu återvänder han med tränardrömmar.

– Han kommer framförallt att fokuera på individuell träning och anfallsträning. Han kommer kunna bidra med en hel del i och med sin stora erfarenhet, och så är han framförallt en bra och trevlig kille att ha med sig. Klubben tycker det är otroligt roligt att han återkommer efter dessa år, sammanfattar Håkan "Vargen" Andersson.

Nu består truppen av 16 spelare och två målvakter, så några till ska skrivas in innan truppbygget är färdigställt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!