De tre nyförvärven är Morgan Asplund, Ludvig Selini och hemvändaren Alexander Carlsson. Morgan blev klar först och kommer senast från spel i Hälleforsnäs IF i division 5. Förra säsongen gjorde den 22-årige forwarden tolv mål för HIF. VFC-tränaren Tobias Sander är nöjd med sitt nyförvärv, som kan spela både central forward och ytterforward. 

– Han har gjort det jättebra under den korta perioden han varit här. Det är en snabb och klok spelare som vi är nöjda med hittills. 

Ludvig Selini och Alexander Carlsson blev klara för spel i VFC under torsdagskvällen. Alexander spelade i VFC säsongen 2018, men gick sedan till Köpings FF. Nu är mittfältaren tillbaka i division 2-laget. 

– Alexander har ju varit här innan och det är jättekul att han är tillbaka. Han kommer bli nyttig för oss och han har en jättebra karaktär. Han är en stor och stark kille som besitter bra fotbollsegenskaper.

19-årige Ludvig Selini ansluter till VFC från spel i Åtvidabergs FF. Förra säsongen spelade Ludvig U19-allsvenskan med ÅFF och har innan dess spelat i Bodens BK. Innan övergången blev klar har Tobias hört mycket gott om Ludvig från den förre VFC- och ÅFF-tränaren Rickard Johansson, som nu tränar Sylvia i division 1. 

– Han är duktig med fötterna och har fått en bra utbildning där (i ÅFF), då han spelat i U-19-laget och tränat lite med A-laget. 

VFC har tränat sedan vecka två och 8 februari väntar årets första träningsmatch mot Nyköping BIS. 

– Det känns bra och än så länge är allt mycket positivt.