Linden jagar vidare mot favoritlaget

Statistiken de tre senaste säsongerna är förbluffande:

Tio segrar av tio möjliga. 47–18 i målskillnad och 30 poäng.

Viggbyholm är något av en önskemotståndare för Linden.

30 mars 2019 05:36

I det hyperviktiga kvalmötet i Sméhallen söndag eftermiddag får den snygga sviten inte brytas, annars slås division 1-drömmen näst intill i kras, teoretiskt finns den kvar även vid förlust.

– Men så kan man inte tänka. Jag tror att vi är laddade för en ketchupeffekt. Full rulle och jag tippar 6–1. Vi spelade bra mot Hanviken igen efter dippet mot Nacka och nu höjer vi oss lite till.

Säger trotjänaren Cristopher "Stoffe" Norlin är den ende som lirat alla tio segermatcherna!

– Personligen är jag inte alls nöjd med mina prestationer i de två senaste kvalomgångarna men nu är det fullt allvar och jag lovar även personlig uppryckning. Gärna i nivå, eller ännu hellre högre, än tidigare. Motivationen är det inget fel på.

"Stoffe" har som bekant omskolats från back till forward och trivs i den rollen. På fyra mål och lika många assist är han nära tio-i-topp-listan. Den senaste fullträffen kom mot nämnda Nacka, en extraordinär avslutning då han visade prov på bollkänsla och på volley skickade in Lindens tredje målpuck.

Att Viggbyholm passar laget är inte direkt förvånande för Norlin.

– De drar ner på tempot och vi trivs bra med sådant motstånd. Det gäller bara att göra mål också, nollan i torsdags "svider".

Fighten mot de uppländska gästerna avslutar säsongen på hemmais för Linden. Återstår sedan endast onsdagens utflykt till tabelljumbon Trångsund, det före detta hockeyettanlaget som fallit pladask i kvalspelet och sedan länge varit klart för degradering.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!