Klart nyförvärv och påfylld ledarstab för VFC

På fredagskvällen blev det klart att Fabian Falk återvänder till Värmbols FC. Det är även klart att Rickard Lönn blir kvar i ledarstaben och att Alexander Juhlin blir ny målvaktstränare.

Rickard Lönn (närmst i bild) blir kvar i ledarstaben med huvudtränare Tobias Sander (till höger).

Rickard Lönn (närmst i bild) blir kvar i ledarstaben med huvudtränare Tobias Sander (till höger).

Foto: Anders Göransson

Fotboll2019-11-15 18:50

Fabian Falk tog ett kliv nedåt från Värmbol inför årets säsong till division 4 och Katrineholms SK. Men nu är båda parterna redo för en återförening och 20-åringen ville själv tillbaka till division 2.

– Fabian är en väldigt talangfull spelare och vi hoppas att han kan ta det här steget. Jag har haft Fabian i olika lag genom åren och känner honom väl och vet hur mycket kompetens det finns i Fabian. Vi, ihop med Fabian, tror att vi kan göra det jättebra nästa år, säger Håkan "Vargen" Andersson från VFC:s sportgrupp.

Under torsdagskvällen presenterades det även att två pjäser fyller upp Värmbols ledarstab till nästa år. Lagledaren Rickard Lönn fortsätter och Alexander Juhlin blir ny målvaktstränare, den tidigare VFC-målvakten tar över efter Anders Nilsson.

– Ledarsidan är i stort sett klar, vi saknar en materialförvaltare eftersom Tommy Pettersson slutar, förklarar Håkan.

Annars är Håkan Andersson väldigt nöjd över att tränaren Tobias Sander och assisterande Daniel Grönvall fortsätter. Det är en faktor till att sportgruppen har haft positiva samtal med de flesta spelarna om en fortsättning.

Samtidigt meddelar Håkan att det är klart att Alexander Käll Nordström inte kommer spela för Värmbol under nästa år.

– Han har flyttat till Västerås för att plugga där. Annars är det väl ingen som har aviserat någonting. Det är ju så att division 1 slutade ju förra helgen, så det händer mycket nu och spelartruppen kan ändras under hela året.

Fabian Falk är presenterad som VFC-spelare till kommande säsong.
Fabian Falk är presenterad som VFC-spelare till kommande säsong.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!