Alla eventuella publikintäkter går nämligen till FN:s organisation Orange Day.

– Vi vill på detta sätt markera klubbens avsky när det gäller mäns våld mot kvinnor, säger Martin Gustafsson, marknadsansvarig för KVBS.

Orange Day kampanjen startades år 2008 av FN som uppmanar hela världen att manifestera och uppmärksamma våld mot kvinnor.

KVBS drar sitt strå till stacken genom att försöka locka storpublik till Backavallen och ett spännande lokalderby mot antagonisten ÖSK.

– Egentligen är det fritt inträde för besökarna, men förhoppningen är att publiken ska ha plånboken med sig och betala en frivillig entrépeng, säger Martin Gustafsson.

Och alla pengar som kommer genom en frivillig slant skänks till organisationen Orange Day.

– Hur mycket folk vi kommer att ha på publikplats är givetvis svårt att säga, men kan vi närma oss en fyrsiffrig anslutning så kommer vi att vara jättenöjda.

Hur stor summan till Orange Day kommer att bli är också omöjligt att spekulera i.

– Vi hoppas på ett stort bidrag som möjligt samtidigt som jag hoppas att vi ska bjuda publiken på en spännande och bra bandymatch. Det är ju trots allt trean mot fyran i allsvenska som slåss om en kvalplats till elitserien.

Hemmalagets spelare kommer dagen till ära att spela i orange matchtröjor.

– Klubbens sponsorer har liksom spelarna visat sig positiva till arrangemanget och kostnaden för att framställa nya matchtröjor har vi löst tillsammans med sponsorer som återfinns på våra ordinarie matchställ, uppger Gustafsson.