GKKG:s lag levererade – blev mästare igen

GK Katrineholmsgymnasterna hade två lag med sig till Järfälla när rikstrean avgjordes. Mixedlaget vann den öppna klassen och 04-06-truppen kom tvåa.

GKKG:s mixedlag försvarade föreningens titel från förra året.

Gymnastik2019-11-25 19:32

Trupp 04-06 gjorde sin första tävling på den här nivån då rikstrean 13-16 år avgjordes under den gångna helgen. Men det märktes inte av då tjejerna tog sig till finalen där de till slut föll mot Brommagymnasterna.

– Tjejerna höll jämn nivå i alla tre grenar och gjorde en mycket bra tävling i positiv anda, skriver Lotta Nilsson från GKKG i ett mail.

Men den största framgången stod GKKG:s mixedlag för. I den öppna klassen levererade laget fina varv i alla grenar och blev klara som segrare av den jämna tävlingen först efter det sista laget kört färdigt. Därmed försvarade föreningen sitt guld från i våras.

04-06-truppen gjorde en stark första tävling på den här nivån och blev tvåa.