Värmbol kryssade mot IFK Nyköping

I halvtid ledde IFK Nyköping matchen på hemmaplan i division 3 mellersta Svealand herr i fotboll mot Värmbol med 2-1.

IFK Nyköping spelade lika mot Värmbols FC

Fotboll2024-09-29 15:37

Men i andra halvlek jobbade sig Värmbol in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 4-4.

- Tyvärr så lyckades vi inte genomföra det vi pratade om innan på ett bra sätt. Matchen blev alldeles för böljande fram och tillbaka för båda lagen. En poäng var ändå starkt då vi sista tjugo minuterna spelade med en man utvisad. Nu gäller det att ladda om till sista matchen, som vi spelar på hemmaplan, kommenterade Värmbols tränare Fredrik Jansson.

Värmbol fick en bra start på matchen. Vedran Benca slog till, redan i 17:e minuten.

IFK Nyköping kvitterade till 1-1 i 25:e minuten, när Francisco Thomsson hittade rätt.

IFK Nyköping tog också ledningen i 36:e minuten, när Markus Holm slog till. I 55:e minuten slog Eldin Lugonja till, och kvitterade för Värmbol.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Eldin Lugonja på nytt och gav Värmbol ledningen.

Bara två minuter senare var det David Stenberg som såg till att IFK Nyköping kvitterade till 3-3.

I den 71:a minuten gav Alexander Lott IFK Nyköping ledningen.

I den 75:e minuten fick Värmbol Ahmed Abdi Mahamud utvisad, och laget fick spela med en spelare mindre sista 15 minuterna.

Med sju minuter kvar att spela kvitterade Värmbol genom Vedran Benca. 4-4-målet blev matchens sista.

Med en omgång kvar är IFK Nyköping på femte plats i tabellen, medan Värmbol är på sjunde plats.

Motståndare i sista omgången för Värmbol är Kungsör. Lagen möts söndag 6 oktober 13.00 på Värmbols IP.