Uddamålsseger när Katrineholm U besegrade Malmköping U

Det blev uddamålsseger för bortalaget Katrineholm U i matchen mot Malmköping U på Sparbanksvallen.

Fotboll2022-07-06 21:16

Laget vann onsdagens match i division 7 Södermanland västra herr i fotboll med 3-2 (1-1). Ett självmål efter 72 minuter avgjorde matchen.

Matchen var mållös till Katrineholm U tog ledningen i 37:e minuten, genom Blaise Sindjui.

Malmköping U kvitterade till 1-1 strax före halvtidsvilan, genom Viktor Broström. Direkt efter pausen slog Viktor Broström till ännu en gång och gav Malmköping U ledningen. Fler mål än så blev det inte för Malmköping U.

I 66:e minuten nätade Leon Miocic Sanderberg, och kvitterade för Katrineholm U.

2-3 kom i 72:a minuten genom ett självmål.

Malmköping U har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Katrineholm U har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Katrineholm U:s tredje uddamålsseger.

Katrineholm U ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Malmköping U är på femte plats.

Katrineholm U tar sig an Vadsbro i nästa match borta söndag 14 augusti 17.00.