Uddamålsseger för Sjösa mot Marsjö Byle

Sjösa tog till slut hem segern mot Marsjö Byle i matchen på Sjösa IP på söndagen.

Sjösa IF vann mot Marsjö-Byle GoIF

Sjösa IF vann mot Marsjö-Byle GoIF

Foto: Montage

Fotboll2022-08-14 17:24

Matchen i division 6 Södermanland sydvästra herr i fotboll slutade 2-1 (1-0).

- Efter mycket om och men fick vi ihop en trupp till dagens match, så jag är oerhört stolt över gruppen som tar denna vinst. Matchen böljade lite fram och tillbaka men till slut så tycker jag att vi förtjänar vinsten. Inget skönspel men vi skapar fler lägen och borde ha gjort ett par mål till. Värmen tog ut sin rätt för båda lagen till slut, men vi är oerhört glada med tre poäng, kommenterade Sjösas tränare Emil Lerjerud.

Marsjö Byles tränare Jimmy om matchen:

- En förlust är aldrig rolig. Så det tar på krafterna då detta var en match som vi hade kunnat vända, men vi hittade inte riktigt krafter till det. Jag tycker ändå att vi fortsätter och försöker att hålla bollen på backen, vilket är en stor del av vårt arbete som vi jobbar med. Vi skapar bra lägen i matchen, dock var Sjösa-försvaret grymma på att blocka skotten. Vi får helt enkelt bara träna bra denna vecka och ladda för matchen hemma mot IK Tun nästa helg.

Målgörare för Sjösa blev Joakim Dahl och Filip Söderberg-Hansen och för Marsjö Byle var det Robin Pettersson som hittade rätt.

Sjösa har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Marsjö Byle har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Sjösas andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Marsjö Byles tredje uddamålsförlust.

Sjösa ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Marsjö Byle är på sjunde plats.

Sjösa tar sig an Högsjö i nästa match borta lördag 20 augusti 14.00. Marsjö Byle möter Tun hemma söndag 21 augusti 15.00.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!