Satsade 100 kronor och vann stort på Mjällby

Innan säsongens start lade Katrineholmsbon Emil Karlsson 100 kronor på sitt favoritlag Mjällby som segrare av Superettan och vann 15 000 kronor när det gick in på söndagen.

Mjällbyspelarna firade seriesegern med fansen efter söndagens match.

Mjällbyspelarna firade seriesegern med fansen efter söndagens match.

Foto: Patric Söderström/TT

Fotboll2019-11-03 18:10

Efter några tuffa år i Superettan och division 1 var Mjällby bottentippade till den här säsongen. Men trogne supportern Emil Karlsson trodde annat.

– Jag la spelet i våras, många skrattade åt mig. Jag sa någonstans mellan femma och sjua, sen var jag bara inne och gjorde det som en rolig grej att spela dem som seriesegrare, säger Emil.

100 kronor på ett spel med 150 i odds. När det hela skulle avgöras var Emil Karlsson på plats i Varberg för seriefinalen. Vid kryss skulle Mjällby vinna serien och tillsammans med Varberg avancera till allsvenskan. Matchen slutade 1–1 och gjorde Emil 15 000 kronor rikare.

– Med pengarna, det finns säkert hål att stoppa dem i, säger en belåten Emil.

Han har följt laget sedan barnsben och är imponerad av hur laget styrs just nu av sportchef Hans Larsson, som han och hans pappa är kompis med. Dagens Mjällby är lokalbetonat och med spelare som många inte trott på. Emil tror att det även kan bära frukt nästa år i allsvenskan.

– I Hällevik kommer mycket poäng tas, det är jag övertygad om. Det är inget lag som åker till Hällevik och bara hämtar tre enkla poäng, det kan jag säga. Det hemmastöd Mjällby har det har alltid varit svårslaget.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!