Katrineholms SK tog kommandot från start mot Kvicksund

Katrineholms SK hade greppet från start i matchen i division 4 Södermanland herr i fotboll mot Kvicksund på söndagen.

Kvicksunds SK förlorade mot Katrineholms SK FK

Fotboll2022-08-21 16:12

Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 3-1 (1-0) borta på Kvicksunds Idrottsplats.

Resultatet innebär sjunde matchen i rad utan förlust för Katrineholms SK.

Katrineholms SK tog en tidig ledning. Kim Ekberg gjorde målet, redan i 19:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Melvin Andersson träff och kvitterade för Kvicksund.

I 67:e minuten slog Kim Ekberg till åter igen, och gav Katrineholms SK ledningen.

Kim Ekberg ökade Katrineholms SK:s ledning som med målet fullbordade sitt hattrick i 79:e minuten. 1-3-målet blev matchens sista.

Kim Ekberg gjorde tre mål för Katrineholms SK.

Kvicksund har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna.

För Kvicksund gör resultatet att laget nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Katrineholms SK är på andra plats.

Lördag 27 augusti 15.00 spelar Katrineholms SK hemma mot Afrikansk FC.