Katrineholms SK höll undan och vann mot Jäder

Hemmalaget Katrineholms SK tog greppet om matchen mot Jäder i första halvlek, och ledde med 2-0 i paus.

Katrineholms SK FK vann mot Jäders IF

Fotboll2022-10-01 19:58

I andra halvlek kom Jäder närmare, men matchen i division 4 Södermanland herr i fotboll slutade 2-1 till Katrineholms SK.

- En bra period sista 20 minuter i första halvlek där vi gör våra mål. Andra halvlek har vi chanser för att avgöra. Men framförallt en bra kämparglöd i andra halvlek vilket gör att vi vinner matchen, kommenterade Katrineholms SK:s lagledare Lars Pettersson.

Målgörare för Katrineholms SK var Kim Ekberg och Linus Hurtig, medan Jäders enda mål gjordes av Abdilaziz Ali Noor.

Katrineholms SK har en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Jäder har två vinster och tre förluster. Det här var Katrineholms SK:s andra uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Katrineholms SK slutar på fjärde plats, och Jäder på tionde plats.