Julita utklassade Katrineholm U på hemmaplan

Julita fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Katrineholm U i division 7 Södermanland västra herr i fotboll med 5-0 (1-0).

Fotboll2022-04-30 18:32

Matchen förblev jämn målmässigt till Julita tog ledningen i 32:a minuten, genom Shawesh Mahmud. Direkt efter pausen gjorde Abderahman Ali mål och ökade lagets ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Shawesh Mahmud på nytt och ökade ledningen för Julita.

4-0-målet kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Martin Karlsson gjorde mål för Julita.

Till slut kom också 5-0 genom Humam Alabdali som ökade Julitas ledning i 89:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 5-0.

När lagen möttes senast slutade det med seger för Katrineholm U med 5-1.

Lördag 7 maj 15.00 spelar Julita borta mot Floda. Katrineholm U möter Malmköping U hemma på Backavallen måndag 9 maj 19.00.