Julita slog Gropptorp med uddamålet

Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för Julita, som vann hemma mot Gropptorp med 4-3 (2-1) i division 7 Södermanland västra herr i fotboll på fredagen.

Fotboll2021-08-27 21:08

Segern var Julitas fjärde på de senaste fem matcherna.

Gropptorp startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Omar Daqdoq gjorde målet, redan i 21:a minuten.

Julita kvitterade till 1-1 i 22:a minuten, genom Anton Blomgren.

Laget tog också ledningen strax före halvtidsvilan, genom Simon Karlsson. I 69:e minuten slog Carl Andrén till, och ökade ledningen för Julita.

I 73:e minuten ökade Martin Karlsson ledningen.

Med fem minuter kvar att spela reducerade Gropptorp genom Omar Daqdoq.

I 88:e minuten reducerade Gropptorp på nytt genom Omar Daqdoq. 4-3-målet blev matchens sista. Mer än så blev det dock inte för laget.

Med fyra omgångar kvar är Julita i serieledning, och Gropptorp är på nionde plats.

Måndag 6 september 19.00 spelar Julita borta mot Katrineholm U. Gropptorp möter Floda/Hälleforsnäs hemma på Marmorbyns IP lördag 4 september 15.00.