Julita fixade en poäng mot Vadsbro

Vadsbro ledde med 2-0 efter första halvlek borta mot Julita i division 7 Södermanland västra herr i fotboll.

Fotboll2022-09-03 20:57

I andra halvlek jobbade sig Julita in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2-2.

Vadsbro började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Vahab Ahmadi till.

Laget ökade också ledningen till 0-2 i 32:a minuten, genom Goitom Kflom. Olle Ekholm reducerade för Julita med knappa kvarten kvar.

Kvitteringen kom i 96:e minuten, när Anton Ivarsson gjorde mål för Julita. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Julita har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Vadsbro har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Julitas sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Julita på femte plats i tabellen, medan Vadsbro är på sjunde plats.

I nästa match möter Julita Björkvik borta och Vadsbro möter Bie borta. Båda matcherna spelas lördag 10 september 15.00.