Gropptorp utklassade Katrineholm U på hemmaplan

Gropptorp fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Katrineholm U i division 7 Södermanland västra herr med smått otroliga 11-1 (6-0).

Fotboll2022-09-10 19:48

- Det var en stabil insats av hela laget, med ett extra plus till Viktor Lindberg för sitt slit på kanten på mittfältet, kommenterade Gropptorps tränare Janne Helmer efter matchen.

Segern var Gropptorps åttonde på de senaste tio matcherna, och sjätte hemmasegern i rad.

Gropptorp gjorde första målet. Viktor Lindberg slog till, redan i 13:e minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 18:e minuten, genom Omar Daqdoq.

Bara fem minuter senare var det Hannes Bergström som såg till att Gropptorp ökade ledningen på nytt, till 3-0.

Gropptorp gjorde också 4-0 två minuter senare genom Martin Forsberg Skagerström.

Sex minuter senare var det Viktor Lindberg som såg till att Gropptorp satte 5-0.

Gropptorp gjorde 6-0 fyra minuter senare genom Petter Worning. Direkt efter pausen nätade Hannes Bergström åter igen och ökade Gropptorps ledning.

I 49:e minuten nätade Hannes Bergström, och gjorde 8-0 och fullbordade därmed sitt hattrick.

Gropptorp gjorde 9-0 sex minuter senare genom Patrik Johansson.

I den 73:e minuten reducerade Isac Barck Innocenti för Katrineholm U. Fler mål än så blev det inte för Katrineholm U.

Med nio minuter kvar att spela ökade Gropptorp ledningen genom Oskar Ejdvinsson.

11-1-målet kom med tre minuter kvar att spela, när Simon Eklöf gjorde mål. 11-1-målet blev matchens sista.

Gropptorps Hannes Bergström gjorde tre mål.

Gropptorp har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Katrineholm U har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Med två omgångar kvar är Gropptorp i serieledning, medan Katrineholm U är på sjätte plats.

Fredag 16 september 19.15 spelar Gropptorp borta mot Malmköping U. Katrineholm U möter Katrineholms AIK hemma på Backavallen onsdag 14 september 19.00.