Flen utklassade Vadsbro på bortaplan

Flen fick rejäl utdelning när laget vann på bortaplan mot Vadsbro i division 7 Södermanland västra herr i fotboll med 6-0 (1-0).

Fotboll2022-09-18 17:22

Flens tränare Magnus Kerman tyckte så här om matchen:

- Det känns riktigt bra att vinna med ett sånt resultat. Gick lite trögt i början. Avslutade första halvlek med 1 målsledning. Men vi kom in i andra halvlek och gör det vi ska och det ger utdelning.

Matchen förblev jämn målmässigt till Flen tog ledningen i 32:a minuten, genom William Kerman. I 65:e minuten nätade Konrad Urbaniak, och gjorde 0-2.

I den 75:e minuten ökade Gustaf Falk ledningen ytterligare.

Olle Ekström ökade Flens ledning med knappa kvarten kvar.

Bara en minut senare var det Azizbek Karlsson som såg till att laget ökade ledningen på nytt, till 0-5.

Flen gjorde också 0-6 genom William Kerman i 89:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-6.

Vadsbro har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Flen har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Flen ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Vadsbro är på åttonde plats.

Lördag 1 oktober 13.00 spelar Vadsbro hemma mot Gropptorp. Flen möter Bie hemma på Hammarvallen söndag 25 september 15.00.