Flen tog kommandot från start mot Floda

Flen hade greppet från start i matchen i division 7 Södermanland västra herr i fotboll mot Floda på onsdagen.

Fotboll2022-08-17 21:56

Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 5-2 (1-0) borta på Flodavallen.

- Killarna spelade bättre idag än i söndags, speciellt i andra halvlek. Då visade killarna vad kämparanda är, kommenterade Flens tränare Magnus Kerman.

Målskyttarna som fixade segern för Flen var Natnael Daniel Habtemichael, Abdiaziz Hassan, Azizbek Karlsson, Gabriel Karlsson och Isac Lifvakt, medan målen för Floda gjordes av Ahmed Dakkeh och Alex Kåbring.

Floda har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Flen har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

Flen ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Floda är på nionde plats.

Nästa motstånd för Flen är Katrineholm U. Lagen möts söndag 28 augusti 17.00 på Hammarvallen.