Andreas Szabo tvåmålsskytt när Marsjö Byle vann

Marsjö Byle vann mötet med Skogstorp hemma med 6-2 (4-1) på söndagen i division 6 Södermanland sydvästra herr i fotboll.

Marsjö-Byle GoIF vann mot Skogstorps GoIF

Marsjö-Byle GoIF vann mot Skogstorps GoIF

Foto: Montage

Fotboll2022-09-18 20:01

- Så skönt! Lite av en ångestmatch denna söndags eftermiddag! Matchen är som många av våra andra att den står och väger till en början. Men vi är mycket mer distinkta i våra avslut. Vi tar ledningen med 1-0, då tar vi över matchen ännu mer och mer och gör 2-0, 3-0 och 4-0. Sen lyckas Skogstorp göra 4-1 innan halvtid. I halvlek handlar mycket om att puscha på varandra och komma tillbaka till vårt spel. Det tar en stund och Skogstorp gör 4-2 på en tilltrasslad situation. Samtidigt som våra motståndare såg mer och mer pigga ut, men vi tuggade på för att hålla i det kontrollerat och tack och lov det gör vi. Vi kontrar in både 5-2 och 6-2. Nu kan vi bara tagga för veckans träning, kommenterade Marsjö Byles tränare Jimmy efter matchen.

Skogstorps tränare Anders Wigholm:

- En synnerligen bedrövlig start där vi ligger under med 4-0 efter 30 minuter. Vi formerar om oss och går upp till 4-2. Vi har fina lägen att både reducera och kvittera, men Marsjö-Byle kontrar in två mål på slutet.

Skogstorp hade inför matchen sju matcher i rad utan förlust.

Andreas Szabo 2, Hannes Björling, Hampus Mokvist, Robin Pettersson och Aron Åberg gjorde hemmalagets mål, medan Dylan Madhad Khafor gjorde båda målen för bortalaget.

Marsjö Byle har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna.

Med tre omgångar kvar är Marsjö Byle på åttonde plats i tabellen, och Skogstorp är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Marsjö Byle är Syrianska Eskilstuna U. Lagen möts söndag 25 september 14.00 på Fröslunda IP. Skogstorp tar sig an Högsjö hemma lördag 24 september 15.00.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!