Klart: Vi sänder alla KVBS bortamatcher

I våras sändes KVBS hemmamatcher i kvalspelet till allsvenskan på kkuriren.se. Nu är det klart att det blir fler sändningar. Elva stycken till för att vara exakt, samtliga bortamatcher från den allsvenska grundserien.

Direktsändningar från KVBS bortamatcher i grundserien plus höjdpunkter från samtliga allsvenska matcher, för dig som KK-prenumerant.

Direktsändningar från KVBS bortamatcher i grundserien plus höjdpunkter från samtliga allsvenska matcher, för dig som KK-prenumerant.

Foto: Tomas Nilsson

Bandy2019-09-30 16:50

Om du inte vill missa någon KVBS-match den kommande vintern kommer goda nyheter. Som prenumerant på Katrineholms-Kuriren kommer du få tillgång till direktsändningar från alla bortamatcher i grundserien, plus höjdpunkter från både hemma- och bortamatcherna.

– Det känns väldigt kul att vi fått till ett avtal som gör att vi kan erbjuda våra prenumeranter detta och att det blir möjligt att visa KVBS alla bortamatcher, säger Sörmlandsmedias sportchef Per Gillberg.

Att sändningarna från i våras togs emot väl var en stark faktor till att man löst ett avtal för den här säsongen.

– Vi sände några matcher i våras under KVBS kvalspel och det föll väldigt bra ut. Intresset var stort för att följa laget och vi tror att en sådan här satsning är bra för både KVBS och KK, säger Gillberg.

KVBS spelar sin seriepremiär den 2 november, på hemmaplan mot IFK Kungälv. En vecka senare, den 9 november spelar de sin första bortamatch då man gästar Örebro SK. Det blir den första direktsändningen KK:s prenumeranter kan ta del av den här säsongen. 

Därefter kommer matcherna rulla på hela vägen tills grundserien är färdigspelad den 25 februari då KVBS avslutar på hemmaplan mot Gripen Trollhättan BK.

Men innan seriespelet drar igång har KVBS fyra inplanerade träningsmatcher. Nästa match spelas nu på söndag mot Borlänge Bandy i Västerås.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!