Vi tv-sänder avgörandet från padelserien i Katrineholm

På torsdag kan du se den direkt avgörande seriefinalen i Nocco Padel League på kkuriren.se mellan Fredrik Björnbråten/Daniel Tillnell och Christian Tryphonos/Johan Kristoffersson.

Se avgörandet från Nocco Padel League på kkuriren.se under torsdagskvällen. Vi tv-sänder direkt från Padel Arena Katrineholm där Anders Johnsson (infällda bilden) är en av delägarna.

Se avgörandet från Nocco Padel League på kkuriren.se under torsdagskvällen. Vi tv-sänder direkt från Padel Arena Katrineholm där Anders Johnsson (infällda bilden) är en av delägarna.

Foto: Arkivbild

Padel2021-01-20 14:12

Under torsdagskvällen avslutas Nocco Padel Leagues elitdivision, den högsta serien i Padel Arena Katrineholms seriesystem, med mötet mellan Fredrik Björnbråten/Daniel Tillnell och Christian Tryphonos/Johan Kristoffersson.

Och den rafflande seriefinalen kan du se direkt på kkuriren.se där vi tv-sänder mötet.

– Det känns otroligt kul att ta livesändningen till en helt ny nivå i Katrineholm. Att kunna erbjuda detta för så många människor är verkligen ett steg i rätt riktning. Vi jobbar alltid för att utvecklas till en högre nivå och kommer fortsätta så framöver. Padel är något som människor brinner för och vi ser så mycket möjligheter även kring sporten, därtill att kunna erbjuda livesändning speciellt i dessa tider när vi inte kan bjuda in publik. Vi är otroligt tacksamma och ser det här som en del i den långa resan vi planerar att göra, säger Anders Johnsson hos Padel Arena Katrineholm.

De båda lagen står på exakt samma poäng inför mötet vilket innebär att segraren också tar hem elitdivisionen.

– Vi kan verkligen förvänta oss en spännande match där allt kommer avgöras. Båda lagen ligger på exakt samma poäng inför seriefinalen vilket gör det än mer unikt. Det kommer att vara en fartfylld match och vi ser verkligen fram emot att kunna visa upp padel i toppklass, säger Anders Johnsson.

Sändningen startar klockan 18.55 och du måste vara prenumerant för att kunna följa tv-sändningen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!