Totalvändning i andra halvlek ledde till mångmålsförlust för Marsjö/Byle

Marsjö/Byle GoIF tappade huvudet och förlorade med 1–7 till Tisnarbro IF.

Foto:

Sport2017-07-06 21:25

Solsken och bra publikuppslutning stoppade inte det som länge verkade bli en jämn och schyst match på Strandvallen i Tisnarbro från att bli ett fiasko för Marsjö/Byle. Ända fram till halvtid spelade båda lagen lugnt och sansat och de flesta utropen från spelarna var peppningar till spelare inom laget. 1–1 stod det halvvägs in i matchen, men i andra halvlek förändrades matchens karaktär.

– Vi drog på oss flera röda kort och blev färre spelare på planen. Sen tappade vi huvudet totalt, berättar Jimmy Larsson som är kontaktperson för Marsjö/Byle.

Enligt honom har detta hänt tidigare denna säsong, fast då mot Bie GoIF.

– Det handlar om det mentala. Vi är helt enkelt inte tillräckligt hungriga. Vi har två-tre som satsar och resten är inte där. Vi måste jobba på detta och sluta stressa när vi möter motgångar på plan, säger Jimmy Larsson.

Men bannorna får vänta.

– Det är nog ganska många som skäms nu, så vi tar det sen på tisdagens träning. Nu är det också ett par veckor tills nästa match så vi har tid att komma igen, berättar han.

Marjsö/Byle tar sig alltså inte ännu upp från botten i tabellen och Tisnarbro IF är fortsatt seriefemma. Marsjö/Byles enda, men stilrena, mål under torsdagskvällens match stod Johan Lind för och det var från en hörna.

Allt var inte negativt under kvällen. Hasse Gustafsson, följde med laget till bortaplan och satt nöjt på bänken bredvid planen och tittade på kvällens match.

– Jag kollar alltid på Marsjö/Byles matcher. Min son, Daniel Gustafsson, spelar. Det är roligt när det är fint väder som i dag, berättar han.

Marsjö/Byle spelar nästa gång i början av augusti när de möter Telge United IF på Tisnarvallen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!