Upp till kamp mot guppen

Vem har lyckats lura Göran Dahlström att bygga om genomfarten?

10 juni 2018 17:48

Full uppmärksamhet krävs nu för alla gupp och rondeller. Som bilförare kan man inte njuta av de nya träden och de fina planteringarna på grund av alla gupp.

Tur för Göran Dahlström att valet är över, för om fyra år skulle han bli bortröstad och därför tippar jag att han går i pension under innevarande mandatperiod.

Ombyggnaden av innerstan är sossarnas genom tiderna största misstag. Vem kommer att rösta på omdömeslösa sossar efter denna ombyggnadsskandal?

Göran Dahlström tycker jag tidigare har visat mod och sagt vad han tycker om både det ena och det andra. Men nu undrar man om karln helt tappat omdömet. Är det någon dyr konsult som lurat skjortan av honom? Jag trodde i min enfald att han inte lät sig luras så lätt. MP kunde inte sämre.

Sossarna vet inte hur ordet sparsamhet ens stavas. Kostnaden för kommunen lär vi aldrig få reda på. Vad hade vi inte istället kunnat få för dessa ”investeringar”. Detta handlar om miljonrullningar.

Det enklaste sättet att lösa det påstådda trafikproblemet hade varit att sänka hastigheten till 30 km/tim. Vem skulle inte föredra 30 km/tim jämfört med dagens gupphysteri? Lugn och fridfull trafik i hela Katrineholm. Det är inte många meter i innerstan som det går att köra fortare än 30. Katrineholmarna kör i alla fall inte mycket fortare än så.

Kostnaden skulle ha blivit en bråkdel av detta slöseri med skattemedel. Finns det ingen i Katrineholms kommun som tänker och har lite sunt bondförnuft? 30 km/tim skulle dessutom ha inneburit fler poliser på stan. 30 km/tim skulle innebära mindre föroreningar och mindre bensinåtgång. Tidsvinsten från Talltullen till Vasabron rör sig om några få sekunder inte några minuter.

Är detta Göran Dahlströms avskedspresent till katrineholmarna?

BH

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!