Insändare Tänk dig att du åker bussen hem från skolan. Du är trött och vill bara slänga dig i soffan och slappa med en milkshake i handen. Du kommer hem, börjar göra din milkshake men inser att det inte finns någon mjölk. Det är inte så jobbigt tänker du som bor i stan, det är ju bara att gå lite snabbt till Ica? Men så är inte fallet för våra Forssjöbor.

I Forssjö bor det ungefär 600 människor. Det låter ju inte som så många människor. Hur skulle en affär kunna gynna så få människor? Men med Ragnars Gärde som just nu byggs i Forssjö så kommer det att flytta in många fler människor. Det skapar ett idéalt läge för en affär på orten. Det kommer att gynna alla. Glada Forssjöbor som äntligen kan småhandla. Det skapar också fler jobb, och vi får en rikare kommun!

Sedan är det ju inte miljövänligt att åka in till stan så ofta om man bara vill småhandla lite då och då. I slutändan blir det dyrt och dåligt för miljön. Om det finns en affär nära så kan man bara gå dit och handla, lika enkelt som i stan!

Jag uppmanar kommunen att göra livet enklare för de som bor i Forssjö. Att inte kasta bort en chans att göra gott för andra och tjäna stora pengar själva.

Irriterad Forssjöbo