Vingåkersföretag på andra plats på gala

Anders Ljungströms företag Anders Ljungström bygg och montage kom på en andra plats i klassen årets medelstora byggföretag när Hantverkargalan arrangerades i Stockholm på torsdagskvällen.

7 mars 2018 11:56

‒Det hade ju varit roligare med en förstaplats men en andraplats är inte dåligt det heller, om man ser till vidden, hur många som är med. Det känns okej, säger Anders Ljungström.

Hantverkargalan är branschens mest framstående tillställning. Syftet är att höja branschens status och lyfta fram de duktiga hantverkarna. Av årets 4100 nominerade företag hade 60 tagit sig till final i kategorierna bygg, el, vvs och måleri. Anders Ljungström bygg och montage var nominerade till finalen för andra året i rad.

I år arrangerades galan dessutom i samband med byggmässan i Älvsjö.

‒Så vi var på mässan först och på galan på kvällen, berättar Anders Ljungström.

Fem representanter från företaget var på plats under galan.

‒Det var en riktig fest. I dag känner man sig inte riktigt lika stark men det var väldigt trevligt, säger Anders Ljungström.

Alla kategorier var indelade i tre klasser: små, medelstora och stora företag. Anders Ljungström bygg och montage tävlade i klassen medelstora företag. Vinnarna röstas fram av kunderna.

Patrik Mesch entreprenad AB från Finspång vann klassen för medelstora företag.

‒De kom tvåa förra året. Jag tror att de var med för tredje året nu. Det är en väldigt duktig kille och en värdig vinnare, säger Anders Ljungström

Det borde ju innebära att ni vinner nästa år?

‒Ja, det borde det vara så. Det siktar vi självklart på. Vi kom fyra förra året så det här är ju en klar förbättring. Samtidigt måste man ha med sig att KFV-regionen inte är så stor om man jämför med Stockholmsdelen som har mycket större bredd på sin kundkrets.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Carina Bergius

Ämnen du kan följa