Sedan 2013 bor och verkar Anders Möller på Larslund utanför Vingåker och producerar mathantverk som han säljer på marknader.
I september anmälde han sig till en matmarknad i Örebro som han varit med på tidigare.
– Jag trodde inte det skulle bli några problem. Jag har ju varit med tidigare och trodde jag var uppskattad, säger han.
När han inte fick svar på sin ansökan gjorde han en till, och tog sedan kontakt med arrangören.
– Jag fick veta att en av mina produkter inte var lämplig på deras julmarknad, berättar han.
Så här års är det framför allt rabarberglögg som han åker runt och säljer på marknader, men bland hans produkter finns även honung, chilisås och olika sorters kryddsalt.
Det var hans honung lagrad med chili som var för magstark för arrangören. Namnet "Kiss me, spank me" anspelar på smaken, som till en början är söt men sedan blir stark när chilin tar över.
– Jag erbjöd mig att ta bort den produkten, eftersom det ändå är glöggen jag säljer mest av till jul. Men då sa de att det redan är fullt, berättar han.
Han medverkar på många andra julmarknader i Vingåkersbygden och längre bort.
– Och på andra ställen ser de mig som ett dragplåster, säger han.
Eftersom namnet honung är skyddat får han inte kalla sin produkt för honung när han tillsatt andra ingredienser till den. Därför var han tvungen att hitta på ett annat namn.
– Och de flesta förstår ju att namnet anspelar på smaken. Av de 4 000 som provsmakat honungen är det bara tre som associerat till sex. Så det är en sällsynt biverkning, säger han.
Det gångna året har inte varit det lättaste för Anders Möller. I april brann hans ladugård ner, där han hade planerat att flytta ut sin verksamhet.
– Jag stod här i köket för ett år sedan och tänkte att det är sista vintern som jag får hålla till i köket. Men så blev det inte, berättar han.
Med det avbräck som branden inneburit är det ännu viktigare för honom att komma ut på marknader med sina produkter.
– Nu har jag två marknadsdagar som går bort. Jag har inte bokat in någon annan. Eftersom jag har varit med förut, så räknade jag med det i år också, säger han.
Nu får köket tjäna som glöggfabrik ännu en vinter, medan den nya ladugården sakta tar form strax intill bostadshuset.
– Men till nästa år! Fast det kanske jag inte törs säga.