Susanne kammade hem sexsiffrig vinst i direktsänd tv

På söndagen lyckades Susanne Reinholdsson från Vingåker kamma hem nästan 400 000 kronor på Färgfemman i Bingolotto. "Det är omtumlande, men det känns riktigt bra. Jag har spelat till och från sedan Lokets tid", säger hon.

Daniel Norberg programledde när Susanne Reinholdsson från Vingåker fick spela Färgfemman under söndagskvällen.

Daniel Norberg programledde när Susanne Reinholdsson från Vingåker fick spela Färgfemman under söndagskvällen.

Foto: Johan Carlén/Bingolotto

Vingåker2023-11-27 20:58

Det var på söndagen som Susanne Reinholdsson från Vingåker fick vara med i Bingolotto via telefon. För några veckor sedan vann hon "Spelchansen" genom att hennes serie- och lottnummer drogs i tv. Det gjorde att hon fick spela Färgfemman under söndagskvällen. 

Bakom de öppnade luckorna dolde sig en Volkswagen Taigo till ett värde av 324 000 kronor, samt mat för 10 000 kronor, resor för 15 000 kronor och hemelektronik för 50 000 kronor. Den totala vinstsumman uppgår till 399 000 kronor. 

– Det är omtumlande, men det känns riktigt bra. Jag har spelat till och från sedan Lokets tid, men det här vann jag på en av mina prenumerationslotter. Jag stödjer Vingåkers Ryttarförening genom mina lottköp och tycker att det är viktigt att stödja föreningslivet, säger Susanne Reinholdsson, när Katrineholms-Kuriren ringer upp för att gratulera henne. 

Den vunna bilen tänker hon däremot inte behålla. I stället vill hon ha kontanter för bilen, alternativt säljer hon den på egen hand. 

– Jag vet inte riktigt hur det fungerar, för ingen har ännu hört av sig från Bingolotto. För respengarna tänker jag dock åka någonstans till värmen. Sedan har alla sagt att jag måste köpa en större tv, men det tänker jag inte göra, säger Susanne Reinholdsson. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!