Många köpare infann sig till polisens hittegodsauktion vid AVA-huset på lördagen. Cirka 100 föremål av vitt skilda slag utropades av polisman Åke Jakobsson. Under auktionsklubban gick bl. a. ett antal cyklar, några mopeder, klockor, ett bärbart svetsaggregat.

CK Ceres bowlingsektion firade på lördagen sitt 25-årsjubileum i Pelarsalen.

Det var en stor dag i Sköldinge församling på söndagen. Då invigdes nämligen Sköldinge kyrkas nya orgel av biskopen Gösta Lundström. Vid högmässan invigdes och togs i bruk även antependium och stola samt predikstolskläde. På antependiet, som är komponerat av textilkonstnär Margareta Langert, finns Sköldinges sockenvapen.

Katrineholms lag gick på söndagen till final i SJ:s stora frågesporttävling. Katrineholms lag bestod av Ernst Lindén, Ola Markström, Gunnar Bratt och fru Ebba Bratt.

Arne Sjögren skrev fotbollshistoria i Broby i lördags. Sjögren gjorde nämligen Brobys första div. IV-mål genom tiderna. Men Malmköping vann matchen med 4–1.

"Sörmland kors och tvärs" är arbetsnamnet för en serie långcyklingar som Frisksportdistriktet står för. På söndagen gjordes första försöket i sämsta tänkbara väder. Av de som startade från Katrineholm klarade Joel Andersson och Ragnar Mårtensson de 15 milen, Åke Rylander 10 mil, Tore Hoffstedt och Rolf Ahlgren 6 mil, medan Lennart Johansson och de två tappra damerna Astrid Lesch och Mary Johansson nöjde sig med 3 mil.

Kuriren för 25 år sedan

Hon har blivit bestulen på sina träningskläder och för bara en och en halv vecka sedan låg hon nerbäddad med över 40 graders feber. Men Susanne Gunnarsson låter ändå optimistisk inför tävlingspremiären i belgiska Mechelen i helgen, där Susanne och hennes svenska landslagskompisar ska matcha övriga världseliten.

Kuriren för 10 år sedan

Det kostar blod, svett och tårar att bli en bra dansare. Eller rättare sagt lite skoskav, en medlemsavgift och frustration när armarna inte lyder benen. Bakom den tunga dörren en trappa upp i Kulturföreningen Duds lokaler på Fredsgatan står små söta skor på rad.

5000 kom för att se på 200 stylade bilar. Sverigeeliten var på plats när Realcar och Garaget arrangerade Vingåkraträffen på slätten i helgen.