Per Ehrlund berättar för Katrineholms-Kuriren att det var ett evinnerligt väntande i Helsingborg, där Pers audition inför mästerkockarna Leif Mannerström, Markus Aujalay och Per Morberg hölls.
Vi fick inte se mycket av dig i rutan, Per, men berätta nu hur det egentligen gick för dig och vad du lagade till?
– Det blev utan tvekan lite rumphugget i tv. Satt själv och kollade på tv i onsdags för att se hur mycket som skulle komma med, tio sekunder blev det väl ungefär, säger Per och skrattar gott åt sin tv-premiär och berättar vidare:
– Jag fixade till en ravioli med sörmländska toner med mustig tomatsås, som jag bjöd mästerkockarna på. Raviolipastan hade jag gjort själv och kuddarna fyllde jag med spenat, stekt svart trumpetsvamp och sörmländsk ädelost. Jag betonade de lokala inslagen i min rätt, som tydligen föll alla på läppen. Fick faktiskt ja från alla tre.
Läs mer i fredagens Katrineholms-Kuriren!