Efter Bonde söker fru – det gör Martin Kristensson nu

I somras spelades den senaste säsongen av Bonde söker fru in och 26-åriga Katrineholmsbon Martin Kristensson var en av deltagarna. Programmet sändes under hösten.

Martin Kristensson från Bonde söker fru i Katrineholm.

Martin Kristensson från Bonde söker fru i Katrineholm.

Foto:

Övrigt2018-12-23 18:00

Det var en annorlunda säsong av TV4 Bonde söker fru. Mjölkbonden Susanna Karlsson var i fokus och sökte man, i en liten omvänd roll. Martin Kristensson gick vidare och var en av de tre sista männen innan han valde att självmant hoppa av.

– Jag fick inte några direkta känslor för Susanna och såg att hon klickade bättre med de andra två deltagarna. Man insåg ju att i nästa val skulle jag ändå få lämna så jag tog beslutet själv att hoppa av. Jag är väldigt glad för Hannes och Susannas skull, berättar Martin Kristensson.

Han har själv inga kopplingar till bönder eller bondesamhället. Det närmsta en farm han har kommit är när han följt med systern till stallet, men han är öppen för det mesta.

– Jag är inte så strikt i det. Man måste vara beredd på att bo på en gård och omfamna det om man ska vara med i programmet. Det är ju uppbyggt att vi ska flytta in till henne.

Martin Kristenssons liv har inte förändrats sedan programmet sändes, förutom att media kontaktar honom ibland. Han jobbar fortfarande kvar på Outlet i Vingåker och har inte hittat sin bondefru än, även fast det var några som skrev till honom direkt efter programmet.

– Blev en hel del då direkt efter, tjejer som skrev till mig via sociala medier. Det är kul men när anonyma nummer messar mig är det lite obehagligt. Jag har inte hittat frun än men jag dejtar en tjej nu, säger Martin Kristensson.

Martin Kristensson ångrar inte att han deltog i Bonde söker fru och ser fram emot att delta i andra dokusåpor i framtiden. Däremot kommer valet nog inte falla på ett program med kärlek som inriktning.

– Jag hade tänkt söka till Robinson. Har man en fot inne och har gjort TV tidigare brukar det vara någon förtur.

Han har fortfarande kontakt med andra deltagare och har fått vänner från hela landet som han aldrig skulle ha träffat annars.

– Vi har en messengergrupp som vi hörs i. Vi skulle på kryssning i januari men den blev tyvärr inställd. Några ska upp till Sälen tillsammans nu under vintern men jag följer tyvärr inte med.

Bonde söker fru

13 säsonger.

Sänds på onsdagskvällar under hösten.

Linda Lindorff är programledare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om