Stipendium till ung företagare

Som 20-åring blev Ebba Bauer Zetterblom vd när Städarna etablerade sig i Katrineholm. På måndag får hon ta emot Carl Elmroths stipendium av Katrineholms rotaryklubb.

30 maj 2019 12:00

Carl Elmroth var under många år medlem i Rotaryklubben och grundade stipendiefonden, som förvaltas av klubbens styrelse. För sjunde året delas stipendiet ut till en ung entreprenör i Katrineholm.

Den här gången är de Städarnas vd Ebba Bauer Zetterblom som uppmärksammas för sina insatser. Motiveringen lyder: Ebba Bauer Zetterblom har på anmärkningsvärt kort tid i sin roll som verkställande direktör och delägare med entusiasm, arbetsglädje och framåtanda byggt upp och utvecklat företaget Städarna i Katrineholm AB till en framgångsrik aktör på den lokala marknaden.”

Ebba Bauer Zetterblom var redan under sin gymnasietid i Norrköping aktiv inom Ung Företagsverksamhet och är numera vice ordförande i Ung Företagsverksamhet Sörmland.

Priset delas ut i samband med en Rotarylunch på måndag och i samband med det kommer stipendiaten att berätta om sin verksamhet.

Bland tidigare stipendiater finns äventyraren Niclas Lautakoski och Susanne Lindberg som driver Topaz.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Emma Eriksson