Pampig lägenhet på Norr mest klickad

Två 70-talsvillor och en pampig stadsvåning har fått flest klick under förra veckan, visar statistik från bostadssajten Hemnet.

Mest klickat på hemnet.se förra veckan var en sexrummare på Bondegatan och en 1970-talsvilla på Öster.

Mest klickat på hemnet.se förra veckan var en sexrummare på Bondegatan och en 1970-talsvilla på Öster.

Foto: FREDRIK PERSSON / TT

Katrineholms kommun2019-12-05 07:41

Bland lägenheterna fick en mycket rymlig lägenhet – eller snarare våning  –  i hörnhuset Bondegatan 29 flest klick i Katrineholm förra veckan. Lägenheten som säljs har sex rum och kök, med matsal, vardagsrum och salong i fil och 2 993 personer lockades att klicka på länken under vecka 48. 

2 331 personer klickade på tvåan på bostadsrätternas klicktopp: en tvåa på Mimers väg i Katrineholm, inredd i svart, grått och vitt. Trea på listan är en trea på Jungfrugatan 20 i Katrineholm, som fick 1 987 klick förra veckan. Något av klicken tycks dock ha gett snabbt resultat: trean togs bort från Hemnet före visningen. De tre lägenheterna som fått mest klick såldes alla av Fastighetsbyrån i Katrineholm. 

Bland villorna hamnar en 1970-talsvilla på Hällstugevägen på Öster högst upp, som säljs av Länsförsäkringars fastighetsförmedling. Den har fått 3 437 klick från intresserade under vecka 48. 

En annan villa, också byggd på 1970-talet, är tvåa på klicktoppen. Det gäller sex rum och kök på Kullbergsvägen, som 3 007 personer klickat på. 

Historiskt intressant är ett hus i Brogesta utanför Sköldinge, byggt 1902. Det handlar om den gamla slöjdsalen som hörde till närliggande Elvesta skola. Slöjdsalen är sedan många år ombyggd till bostad, som sannolikt kan användas både som fritidshus och åretruntboende. 2 489 personer har klickat på huset, och mäklaren Gunnar Malmqvist från Fastighetsbyrån berättar, att det precis är klart med köpare. 

Karta: Katrineholm
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!