Var med och rösta fram Katrineholms bästa burgare

Nu är det dags att utse Katrineholms bästa och godaste hamburgare. Vilken är din lokala favorit? Rösta här nedanför.

Nu ska Katrineholms bästa burgare utses.

Nu ska Katrineholms bästa burgare utses.

Foto: Krogpatrullen / NTM

Katrineholm2023-11-27 11:58

I Katrineholm kryllar det av restauranger som serverar burgare, vare sig du vill ha en klassisk med kött eller är en vegetarisk variant.

Hamburgerhaken skiljer sig en hel del i prisklass men även i utbud och val av råvaror, som exempelvis färska högrevsburgare kontra klassiska frysta varianter. Man hittar alla varianter, från enkla burgare med senap och ketchup till trendiga med måste-ingredienserna picklad rödlök och chilimajonäs.

Några serverar hamburgare i ett gatukök, andra kompletterar pizzamenyn med dem, medan några serverar dem som en rätt på en a la carte-meny. Lägg därtill de klassiska restaurangkedjorna som producerar burgarna på löpande band utan alltför stort utrymme för utsvävningar baserade på personligt tycke och smak, man får lita på huvudkontorets smaklökar.

– I dagens burgartrendande gastronomiska landskap ska det bli spännande att se vilken burgare som är den lokala favoriten, säger chefredaktör Ida Lithell på Katrineholms-Kuriren.

I Katrineholm kan den som är sugen få burgare på 19 ställen.

Vilken är din lokala favorit?

Hamburgerställen

Svänginn grill i Katrineholm, Burger king, NK bar och kök, Jacobs, Avenyn Katrineholm, Mcdonald's, O'Learys, Restaurang barken, Restaurang pappa Ninmari Katrineholm, Parc de la ville, Nya maistro grillen, Restaurang Sicilia house, Fotografens café och bistro, Terassen Katrineholm, Ali baba grill och pizza, Restaurang olympos, Pizzeria AL camino och King's pizzeria, Katrineholms bowlingcenter. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!