– Det är två helt olika områden i stan och det var ju redan en restaurang här tidigare så jag är inte orolig, säger Murat Kaya.
För tre år sedan flyttade familjen till Katrineholm från Dalarna. Barnen hade blivit tonåringar och nu fanns det tid att förverkliga drömmen om en egen restaurang.
– Min fru jobbade som lärare på en restaurangskola och hade länge drömt om att kunna öppna eget, säger Murat Kaya.
Efter att ha sökt i olika städer efter en lämplig lokal fastnade paret för Katrineholm. Nu några år senare är restaurang nummer två öppnad.
– Vi kände den tidigare ägaren här och han ville sälja. Han orkade inte ha kvar restaurangen längre, säger Murat Kaya.
Trots att två restauranger kräver mycket jobb var det aldrig någon tvekan om att ta sig an det nya stället.
– Nu när barnen är äldre finns det mer tid för oss att jobba, säger Murat Kaya.
Redan nu finns det en del nya idéer för den övertagna restaurangen.
– Det vi vill ändra på här är att restaurangen ska sälja lika mycket mat som dryck. Den tidigare ägaren sålde inte så mycket mat, säger Murat Kaya.
Mona Khalaf är kökschef på de båda restaurangerna och står för det huvudsakliga arbetet i köket.
– Min fru sköter allt som har med maten att göra och jag sköter ekonomin, säger Murat Kaya som är utbildad ekonom.
Trots en tuff marknad är Murat Kaya hoppfull om att den nya restaurangen kommer att gå bra.
– Vi klarade Rhodos och jag tror att vi kan klara Zeus också.