Politiker drabbar samman i livesänd tv-debatt

Vill du höra politikerna debattera? På torsdag kväll får du chansen när företrädare för några av de politiska partierna i Katrineholm radar upp sig framför kamerorna och berättar om sin politik. Debatten sänds på kkuriren.se.

Johan Söderberg (S), Christer Sundqvist (M) och Inger Fredriksson (C) är klara för torsdagens debatt på kkuriren.se.

Johan Söderberg (S), Christer Sundqvist (M) och Inger Fredriksson (C) är klara för torsdagens debatt på kkuriren.se.

Foto: Alice Staaf och Jimmy Persson

Katrineholm2022-08-29 18:30

Nu är det inte många dagar kvar innan det åter är dags att gå till valurnorna. Förtidsröstningen har förvisso redan börjat, men den officiella valdagen är söndagen den 11 september. Då kan du rösta i riksdags-, region- och kommunvalet. 

Har du ännu inte bestämt dig för vilket parti du ska rösta på i Katrineholm? På torsdag klockan 19.00 blir det livesänd tv-debatt på kkuriren.se, där företrädare för några av de politiska partierna medverkar. Kanske kan debatten bringa klarhet i hur du vill rösta. 

Johan Söderberg (S), Christer Sundqvist (M) och oppositionsrådet Inger Fredriksson (C) har bjudits in och tackat ja. Även Sverigedemokraterna är inbjudna, men i skrivande stund har de ännu inte tackat ja. 

Live-tv-debatterna är er möjlighet att höra våra politiker berätta om hur de ser på Katrineholms utmaningar och vad de vill åstadkomma framöver. Johan Söderberg ser fram emot upplägget. 

– Att debattera är jätteviktigt, så att alla med rösträtt kan bilda sig en uppfattning om vad de olika partierna står för och vad de vill göra för att utveckla Katrineholm, säger han. 

Inger Fredriksson är av samma uppfattning. 

– Det är politikens villkor att debattera och det är viktigt att man kan ställa frågor till oss. Naturligtvis får man fråga vad som helst, men för oss är landsbygdsfrågor, omsorg, miljö och att folk kommer i jobb extra viktigt, säger hon. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!