Nyhet för dig som premiumkund – tillgång till 18 sajter

Som premiumprenumerant på Katrineholms-Kuriren har du numera digital tillgång till inte mindre än 18 svenska nyhetssajter. Du loggar in på dem med samma uppgifter som på kkuriren.se.

Som premiumprenumerant har du nu tillgång till samtliga nyhetssajter inom koncernen NTM, som Katrineholms-Kuriren tillhör.

Som premiumprenumerant har du nu tillgång till samtliga nyhetssajter inom koncernen NTM, som Katrineholms-Kuriren tillhör.

Foto: Fredrik Sandberg, TT

Katrineholm2023-05-09 16:00

Du kanske följer ett idrottslag i en annan stad?

Eller pendlar över kommungränser?

Kanske har du dina rötter i Norrbotten, eller i Småland?

Nu kan du som premiumprenumerant läsa lokalnyheter inte bara från Katrineholm och Sörmland, utan från en stor del av övriga landet. Något av våra premiumpaket ger dig tillgång till samtliga nyhetssajter inom koncernen NTM, som Katrineholms-Kuriren tillhör.

Du loggar smidigt och enkelt in på sajterna med samma uppgifter som du använder på kkuriren.se.

Förutom att läsa lokalnyheter från andra delar av landet kan du självklart även titta på exempelvis livesport på alla dessa sajter.

– Nu ger vi ännu mer läsning och rörligt innehåll till våra premiumkunder. Ett fantastiskt mervärde för våra kunder och som kryddar prenumerationen med en massa mer innehåll. Vill passa på att uppmana alla premiumkunder att prova och ta del av allt extra innehåll vi bjuder på, säger Marcus Gyllander, försäljningschef prenumeration inom NTM.

Observera att möjligheten att logga in och läsa på samtliga NTM-sajter gäller premiumkunder. Till premiumkunder räknas de som har det digitala paketet "Premium Digital", samt alla som prenumererar på papperstidningen.

Den som har det digitala paketet "Bas Digital" har inte den här möjligheten.

Vill du teckna ett nytt premiumpaket eller uppgradera ditt baspaket till premium gör du det enkelt här.

undefined
Här är alla titlar du som premiumprenumerant nu kan läsa digitalt genom att logga in med samma uppgifter som på kkuriren.se.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!