Nu får morgontidningen sällskap med nybakat bröd

Nu lanserar Katrineholms-Kuriren möjligheten att få färskt bröd hem till brevlådan tillsammans med morgontidningen. Premiär för satsningen blir det på lördag.

Katrineholm 9 november 2021 06:58

Nu erbjuder Katrineholms-Kurirens webbshop möjligheten att sätta guldkant på höstens lördagsfrukostar. På lördag är det premiär för konceptet Min frukost, som innebär att tidningsbuden även levererar nybakat bröd.

– Vi har sedan tidigare genomfört den här satsningen i Eskilstuna och Nyköping och de som har testat tjänsten har varit positiva.  Katrineholm är sist ut och vi vill förstås ge katrineholmarna den här möjligheten också, säger Jenny Hoflund, vd på Sörmlands Media.

Brödpåsen hängs på dörren för de som bor i lägenhet, eller på postlådan för de som bor i hus.

– Man kan välja på allt från frallmix till kaffelängder. Man beställer senast onsdag kväll och då får man brödet levererat på lördagsmorgonen. Vi hoppas att det här ska ge ett mervärde för våra kunder, förklarar Jenny Hoflund.

Katrineholms-Kuriren trycks i Linköping och brödet kommer från Linköpingsbageriet Ronaldos bread.

– Vi har tyvärr inte lyckats få en lokal brödleverantör, trots flera försök.

För prenumeranter är frakten fri, men även icke-prenumeranter har möjlighet att beställa bröd om de bor utmed de distributionslinjer som tidningsbuden kör.

Sedan i fredags marknadsförs lanseringen via annonser i papperstidningen och Katrineholms-Kurirens sociala medier.

– Det är en fantastiskt fin kombo att få bröd till lördagsfrukosten tillsammans med morgontidningen. Vi hoppas att det här ska ge ett mervärde för våra kunder, säger Jenny Hoflund.

Här kan du beställa

Du hittar vår shop både på sajten och i nyhetsappen under "Shop" i innehållsmenyn. Klicka här för att komma direkt till frukostsidan i shoppen!

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa