På vilket sätt vill du inspirera?
– Jag vill att man ska ha båda fötterna på jorden när det kommer till matlagning. Öppenhet är viktigt och ingenting är fel, men samtidigt gäller det att tänka på om de riktigt knasiga idéerna faktiskt är möjliga i praktiken.
Hur är det att jobba med den nya restaurangen?
– Det är jätteroligt att jobba med restauranger i den här storleken. Jag har varit kreativ ledare på koncernen Svenska brasserier ett tag, där den nya restaurangen ingår.
Har du något annat på gång just nu?
– Jag jobbar för fullt med julbord. För sjunde året i rad är det julbord i vår regi på Julita wärdshus, det ska bli jättekul. Det är faktiskt ganska ovanligt att man stannar så länge som sju år på samma ställe i den här branschen.
Hur kommer det sig att du dröjt dig kvar där?
– Jag har lagt ner min själ i det arbetet. Ett tag var det tal om att sälja, men så blir det inte. En sak som är intressant är att det mest är gäster från Eskilstuna som äter på restaurangen, inte alls lika många katrineholmare.