– Vi har vanlig, mini, vanilj, blåbär, wiener, blandsemla (grädde och mandelmassa blandat) och maxisemla (både vaniljkräm och mandelmassa). Och blir det efterfrågan på nutella-semlor så bakar vi dem också.
När på året börjar ni baka och sälja semlor?
– Vi håller på traditionen och börjar efter trettonhelgen.
Hur många semlor har ni bakat hittills?
– Vi har sålt över 5 000 2-pack semlor. Så säkert 9 000–10 000.
Hur många tror du ni säljer i dag, Fettisdagen?
– Det blir nog en 4 000 minst.
Har ni laddat upp nu så att ni klarar anstormningen av alla hugande semmelköpare?
– Jag har sagt att det blir en dag full av arbete. Det är bara att köra rakt in i kaklet. Samtidigt är det ju roligt med många köpare.
Vilken semla blir det om "Bagarn" själv får bestämma?
– Jag tar den gamla hederliga traditionella. Den är godast!