– Jag har märkt att nivån på maten har sjunkit litegrann under tidigare Katrineholms-veckor. I år tänkte vi höja den igen, säger Per Ehrlund.
– När vi diskuterade vad vi skulle göra för att förbättra restaurangtältet kom vi fram till att det bland annat behövs ett större utbud. På så vis kan man själv välja om man vill ha enklare mat eller mer exklusiv, beroende på vad man tycker är viktigt. Så nu finns det både korv med bröd och exklusiva à la carte-rätter som till exempel flankstek. Jag tror det kommer att höja nivån ordentligt från tidigare år, säger Percy Hagberg.
Maten kommer lagas på plats i tältets köksavdelning.
– Det blir mycket grillat, och mycket vanlig mat, med hög standard. Dessutom kommer det finnas fler än en sorts öl att välja på, och flera olika sorters viner, säger Per Ehrlund.
– Vi är verkligen laddade nu, det ska bli riktigt kul. Jag hoppas vi får positiv respons så att vi får fortsätta.